Jura szerviz
Jura szerviz Jura kávégépek Jura kiegészítők Jura szervizgarancia Elérhetőségek

Jura szerviz garanciával

Jura szerviz - GaranciaA Jura szerviz minden esetben gyári Jura alkatrészeket épít be a kávéfőző gépekbe, illetve gyári alkatrészekkel újítja fel a használt kávégépeket. Így az elvégzett kávégép javításra 12 hónap, míg a felújított kávépekre 3 vagy akár 12 hónap garanciát vállalunk.

 

Amennyiben garanciával kapcsolatos kérdése van, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén vagy hívja a Jura szervizvonalat! A Jura gyorsszerviz szolgáltatásáról a Jura gyorsszerviz menüpontban olvashat.

A Jura kávégépek minden típusát, több évtizedes tapasztalattal, rövid határidővel, gyári alkatrészekkel szervizeljük. Az elvégzett javításokra egy év garanciát vállalunk. A kávéfőző gép szakszerviz szolgáltatásairól és az általunk szervizelt Jura kávégépekről kollégáinktól kérhet tájékoztatást.

 

A Jura Szerviz vállalja a Jura ENA, Jura Giga és Jura Imressa teljes gépcsalád szervizelését, illetve értékesít gyári alkatrészekkel felújított kávégépeket, illetve Jura karbantartási anyagokat és kiegészítőket (Jura Clariss Blue és White szűrőket, Jura vízlágyítókat), illetve gyári Jura tartozékokat.