Jura szerviz
Jura szerviz Jura kávégépek Jura kiegészítők Jura szervizgarancia Elérhetőségek

Jura kávégép gyorsszerviz

Jura szerviz - Kávégép javítás 1-5 nap alattA Jura szervizben a kávégép javítás mindössze 1-5 nap alatt elkészül! Így nem kell sokáig nélkülöznie kedvenc kávégépét.

 

A beviszgálás és az árajánlat adása 1 napon belül. Budapest területén akár kérhet oda-vissza szállítást is. Erről kollégáink adnak bővebb felvilágosítást. Így a Jura gyorsszerviz nem csak gyors, hanem kényelmes is.

 

Kérdése van? Keresse kollégánkat bizalommal elérhetőségeink bármelyikén! A szerviz garanciáról szolgáltatásáról a Jura szervizgarancia menüpontban olvashat.

A Jura kávégépek minden típusát, több évtizedes tapasztalattal, rövid határidővel, gyári alkatrészekkel szervizeljük. Az elvégzett javításokra egy év garanciát vállalunk. A kávéfőző gép szakszerviz szolgáltatásairól és az általunk szervizelt Jura kávégépekről kollégáinktól kérhet tájékoztatást.

 

A Jura Szerviz vállalja a Jura ENA, Jura Giga és Jura Imressa teljes gépcsalád szervizelését, illetve értékesít gyári alkatrészekkel felújított kávégépeket, illetve Jura karbantartási anyagokat és kiegészítőket (Jura Clariss Blue és White szűrőket, Jura vízlágyítókat), illetve gyári Jura tartozékokat.